Sex riga trekant

sex riga trekant

Som Skartveit sier; vi er umettelige på sex. Det vet media veldig godt. Jeg sitter og hører på radio. Temaet er sexskandalen, og programmet dreier seg om hva folk synes om skandalen. Heldigvis reagerer de fleste på medias oppførsel. Man må gjerne være mot seksualiseringen av samfunnet og media, og mot sexkjøpesolven. Det forandrer likevel ikke på at stortingspolitikere i enda større grad enn oss andre bør følge loven.

At det simpelthen er så latterlig idiotisk å ikke gjøre det, at man kan bli ganske matt. Jeg er enig med deg fru Palsdotter. Som nevnt i den andre tråden er jeg i mot lovforbudet, men forutsetter at den som har vært med i Stortinget holder seg innenfor lovens rammer uansett. Et veldig bra innlegg Kjell Skartveit, og du treffer spikeren midt på hodet når du skriver om media som på den ene siden prakker på oss sex, nytelse og lyst. Det er ikke noe som er imellom sex kun med kona etter man er gift, og det å kjøpe sex av fattige kvinner?

Når en stortingspolitiker fra Frp på tur sammen med ungdommen i partiet kjøper sex, da er det synd på ham. Fy skam staten som sender porno i beste sendetid, fy skam media som opplyser om at loven er brutt og de som oppfatter hendelsen som uetisk må bare tie - for de har sikkert gjort noe galt selv.

Det er irrelevant at han har brutt en lov som hans eget parti har gått i bresjen for, uviktig at han er en lederskikkelse for disse ungdommene, han har aldri ønsket seg medias oppmerksomhet, mannen blir forfulgt av den fjerde statsmakt som pusher sex for så å slakte ham når han gir etter for dette voldsomme presset.

Mon tro om sympatistemmene kommer til å velte den sittende regjering. Takk Norge, takk Sverige, for sexkjøpsloven! Jeg håper du skjønte ironien. For hva dere har gjort, er bare å overføre problemene til oss.

Horene i Riga er billige, og etter at dere innførte lovene som forbyr kjøp av sex, er flertallet av deres kunder svensker og nordmenn. Loven kom samtidig med finanskrisen, flere kvinner enn noen gang er tvunget ut i prostitusjon i ett av Europas fattigste land og prisene har falt tilsvarende. Men på denne måten er dere også med på å holde liv i Riga som en av de viktigste knutepunkter for europeisk narkohandel og for human trafficking.

Ordene tilhører lederen for Dialogs-senteret i Riga, en samarbeidsinstitusjon for Kirkens Bymisjon og som arbeider nettopp blant horene i Riga, samt blant hivpositive i ett av de land som har raskest smittespredning  i hele verden. Jeg besøkte institusjonen for to år siden, og skrev et innlegg her på VD om besøket. Jeg var med ut i bakgatene og i red-light-distriktet, der Dialogs' medarbeidere deler ut kondomer, rene sprøyter og tilbyr psykososial støtte til Rigas forlatte kvinner.

Dem er det mange av, for Latvia er om mulig det land som er hardest rammet i hele Europa av den finansielle uroen. På 20 år har folketallet gått tilbake fra 2,5 mill til 1,9 - og det er de beste hodene som er dratt. Tallet på hjemløse tenåringer som er blitt forlatt av sine foreldre, som har dratt til rikere europeiske land for å skaffe seg arbeid, er svimlende.

Jo, det kan saktens stilles spørsmål ved pressens selvbestaltede rolle som moralsk Stasipoliti, men det er et helt uvesentlig spørsmål i denne sammenheng og verken legger noe til eller trekker fra det Bård Hoksrud har innrømmet å ha gjort.

Han har ikke bare forbrutt seg mot norsk lov, han har også, som en av nasjonens fremskutte tillitsmenn, gitt sitt bidrag til å opprettholde nøden blant Rigas utallige forkomne og sørge for at organisert kriminalitet, menneskehandel og hvitvasking av penger er Europas største vekstnæring i øyeblikket.

Det er dette det handler om, Skartveit. Men denne veien vil han helst ikke se. Han holder seg for det ene øyet, og ser det han vil se - at det visst er mye verre med alle de stakkars frp-erne som blir forfulgt av media. Når Hagen går ut og sier "at de eneste offrene i dette er Hoksrud og familien hans", så vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte.

Kvinnens situasjon er tydligvis ikke verdt en tanke, det er stakkars Hoksrud som man skal tenke på. Jeg har ingenting imot at man annerkjenner hvor vanskelig de er for Hoksrud, og ta gjerne en debatt om medias rolle. Er ikke sikker på at det blir ett bedre samfunn ved at vi graver i privatlivet til politikerne våre. Men man bør da kunne se hvorfor vi har en lov mot kjøp av sex, og se at det er flere berørt her enn Hoksrud og familie. Nei, her handler det ikke om horene i Latvia!

TV2 hadde ikke sosiale intensjoner med sin avsløring av Hoksrud. Den offentlige henrettelsen vi har vitne til har noen paralleller vi bør bli skremt av, for her opptrer TV2 både som anklager og dommer i en og samme rolle. For de av dere som bor i Rogaland, og som leser Stavanger Aftenblad, minner dette om saken avisen kjørte mot foreldrene til en offentlig homofil mann. Disse foreldrene hadde ikke begått en kriminell handling, men viljen til å bruke media som offentlig gapestokk er den samme.

Det er en skremmende utvikling i at media blir lovgivernes forlengdede arm i sosialiseringsprosessen. Vi ser det i synet på sex og vi ser det i synet på det multikulturelle samfunnet. De som ikke deler den konsensus som AP med flere krever, de skal skremmes til taushet og lydighet. Ja, Hoksrud har begått en kriminell handling, men det rettferdiggjør ikke den prosessen som er satt i gang mot ham.

Og at TV2, uten at vi vet det, tar seg rett til å overvåke privatpersoner er uhyggelig. Vi har hatt mange tilfeller der PST og andre har blitt anklaget for overvåking. Hvordan kan det ha seg at det er ok i dette tilfellet? Er det slik at målet helliger middelet? Er Hoksrud et offer som ingen vil forsvare? Er det ikke skremmende fascinerende at media i noen saker er svært så forsikitge med å offentliggjøre navn, mens det i andre tilfeller åpenbart tjener saken at personen det gjelder blir offentliggjort , og det med den største fornøyelse?

Hva jeg ser er medieinstitusjoner som fryder seg over å trampe på en som ligger nede. Jeg synes ikke det er et vakkert syn. Men Ekeland Bastrup er kanskje så rettferdig at han ser seg kvalifisert til å være med på prosessen?

Jeg finner det motbydelig at medieinstitusjoner skal opptre som offentlige oppdragere, men det er nok ingen overraskelse. De av oss som har meninger som ikke faller pressen i smak bør være forberedt på det meste, det vet en uskyldig familie på Randaberg i Rogaland alt om. At personer som du tror er fornuftige aksepterer at media skal opptre som Stasi, sier noe om hvor langt vi er kommet. Jeg lurer på hvordan de vil beskrive vår tid om 50 år Jeg er gjerne med på en debatt om medias rolle i saker som dette.

De faktiske forhold fra Hoksruds side er innrømmet, og derfor er det også disse som er sakens kjerne. Nødvendigvis - og verken mer eller mindre. Disse faktiske forhold handler primært verken om Frp, Hoksrud eller de mange andre i Frp som strever med å holde buksesmekken igjen, men om horene i Riga, om menneskehandel og organisert kriminalitet.

Dette, og bare dette, er det som her og nå har et moralsk perpektiv over seg, så får det andre tas i neste omgang. Det Skartveit holder på med, er panikkartede avledningsmanøvre og ingen ting annet.

De er innrømmet etter at TV2 har spilt rollen som politi, aktor og dommer, det er ingen stråmannsargumentasjon, å hevde det er kun en måte å slippe å forholde seg til fakta på. Det er ingen av oss som rettferdiggjør det Hoksrud har gjort, men det han har gjort rettferdiggjør ikke TV2s handlinger. Å lese denne saken inn i en konspirasjonsteoretisk kontekst, der pressen angivelig skal være ute etter å "ta"  de som ikke deler "den konsensus som AP med flere krever", er et veritabelt bomskudd, Skartveit.

Vi bør ta et oppgjør med måten denne saken ble laget på, når flere sier at metodene ligner på mediene i Storbritania er det grunn til å diskuterer denne saken. Å kjøpe seg et annet menneske i rene penger er et etisk dilemma og burde være en ikke sak i en perfekt verden. Men å henge ut familiefedre som gjør dette uansett i hvilken posisjon de måtte ha er til å få vondt av. Noe kan få være i privatlivet som en ikke ok ting, men noe man legger bak seg om man kan.

Å være for moralske, hvem kan ikke la seg lede inn i en fristelse? Dersom et simpelt lovbrudd av en folkevalgt med en pris på Egentlig har jeg en god historie fra mitt besøk i TV 2 kantinen som passer her noen år siden en journalist fortalte at det egentlig ikke var noe særlig som hadde skjedd på oppdraget hun var sendt ut på. Men hun hadde dramatisert litt og tatt bilder fra en god vinkel og snakket med en som følte det veldig gale.

Jeg har ikke rettferdiggjort TV2, og har heller ikke beskyldt Skartveit for på sin side å ville rettferdiggjøre Hoksrud ved å anlegge det perspektiv han gjør. Men at Hoksrud har innrømmet sin brøde fordi han ble tvunget til det av TV2, legger intet til eller trekker noe fra realitetene i de faktiske forhold som han har innrømmet.

Det er dette som først og fremst har et moralsk perspektiv ved seg. Men jeg forstår at det er mer interessant å snakke om den venstrevridde pressen som forfølger stakkars frp-ere enn om menneskehandel og organisert kriminalitet i ett av Europas fattigste land. HVA har skjedd med Vær varsom-plakaten - er den blitt brent på bålet?

Jeg er sterkt imot prostitusjon, i høyeste grad - men å forsøke å ta denne typen seksualforbrytere på en slik måte er direkte usmakelig.

Det er jo ren og skjær spionasje! Pressen er ikke venstrevridd så ved å gjenta løgnen deltar de som profilerer seg som en venstreside som den beste propaganda med hjelperen!

La oss kutte ut det urteite begrepet. TV 2 var litt vel kreative i denne saken og viste et litt større engasjemang enn påkrevd i tjenesten. Med en Muldoc sak rullende var det litt bad timing. Media er jo ikke akkurat kjent for å ikke skyte med løskrutt så vi må forholde oss til at her burde han ha vært tatt i en tilfeldig politirazzia om det skulle ha vært sensasjon. Dette blir kun en støtte til Frp om at de kan være forfulgt.

Singel Siv var jo ikke en pen greie! Fair play og realistiske saker ikke brød og sirckus er det gammel Norge trenger: TV 2 gir oss Hotell Cæsar, holder ikke det i masse vis?

Det er en form for selvtekt der TV kanalen gjør seg selv til anklager og dommer. TV2s handling får vesentlig større konsekvenser for Hoksrud enn selv et svært alvorlig fysisk overgrep.

TV2 må stilles til ansvar og straffes ved en domstol. TV2 burde ha politianmeldt forholdet. Det er klart i strid med vernet om privatlivets sfære å filme ham samt henge ham ut offentlig. I et fritt samfunn underlagt Den Europeiske Menneskerettskonvensjon burde det være full anledning til å avtale sex mot betaling.

Jeg har skrevet mer om dette på Sexkjøp og menneskerettigheter og om den omfattende mobbekulturen vi har utviklet i Norge og Sverige.

Bli med i støttegruppen for Bård Hoksrud på Facebook. Kjell Skartveit, slik jeg forstår innlegget, peker på paradokset med at på den ene siden har vi media som dyrker uforpliktende sex, mens de på den andre siden fotfølger en mann for å få laget en skandale, en sexskandale. Jeg er enig med Skartveit i at det er en viktig diskusjon. Et annet poeng er at vi har mediebedrifter som advarer mot et overvåkningssamfunn og datalagringsdirektiv.

Men hva skjer dersom media bruker samme metoder selv? Stenen har han vel kastet på seg selv, og det må han ta ansvar for. Media er ikke ute etter å ta noen, men sovende lover som ikke brukes, har ingen effekt. Når noen endelig går i baret, roper vi ulv. Hvor langt etter tidsskjema går det an å være når man er FrP politiker uten å bli diskvalifisert? Hvorfor sitter Italia og Hellas i klemma nå?

Det er vel stort sett på grunn av korrupsjon, hvitvasking, raske, stjålne biler, prostitusjon og annen mafia-virksomhet. Premissene for politikken er lik for alle. Man skal ikke utnytte at man er i andre land, og ikke blir sett. Nå viser det seg at han er tilgitt av kona. Ja, jeg slutter aldri å undre meg over hva vi gjør for å beskytte mannen. Man er imot dødsstraff og smykker seg med det, men TV2 synes tydeligvis offentlig karakterdrap er straff som fortjent i denne saken.

Jeg tillater meg å være uenig. Jeg støtter på ingen måte det den navngitte har gjort, men det gjør meg både trist og moralsk indignert å tenke på den skjebne som nå har blitt ham og hans familie til del, som følge av TV2s sensasjonsjagende nyhetsproduksjon.

Det er nemlig meget stor forskjell på de to tingene: Vite om den kan du vel, men dømme den skal du ikke. Jeg kan vel se og høre at min neste synder.

Men å fortelle det til andre, har jeg ingen befaling til. Hvis jeg nå farer i vei og dømmer og fordømmer, så faller jeg i en synd som er langt større enn nestens. Har du imidlertid fått vite om din nestes synd, så har du ikke noe annet å gjøre enn å la dine ører være en tillukket grav, inntil du får befaling om å dømme og straffe på embets vegne. Baktalere er det rette navnet på dem som ikke nøyer seg med å vite om slikt, men går videre og tar seg til å dømme. Når de får greie på en liten ting om en annen, bærer de det rundt i alle kroker, og gotter og koser seg riktig over at de kan få skadet ham.

De er akkurat som svinene, som velter seg i søla og roter rundt der med trynet. Dette er ikke noe annet enn å gripe inn i Guds dom og embete, og dømme og straffe med den strengeste dom. For ingen dommer kan straffe strengere eller gå lengre enn å si: Dette mennesket er en tyv, en morder, en forræder osv. Den som derfor våger seg til å si slikt om nesten, han tiltar seg den samme retten som keiseren og øvrigheten har.

Selv om du ikke fører sverdet, så bruker du din giftige tunge til skam og skade for din neste. Derfor vil Gud ha forebygd at en taler vondt om sin neste, selv om han fortjener det og vi har sikkert kjennskap til saken. Å være i mot dødsstraff kan man godt tillate seg å være litt stolt av, når man ser hva resultatet av hva det motsatte fører til i USA; et land der Bibelens "øye for øye, tann for tann" tydeligvis er opphøyet til et imperativ for domstolene.

Når det gjelder den siste saken i frp, har jeg et litt ambivalent forhold; på den ene siden har jeg sympati med det meste Øyvind skriver hvem skulle trodd jeg skulle finne meg selv på linje med Luther!

På den annen side virker saken å ha karakter av at dette ikke er et enkelt tilfelle av feilskjær når det gjelder frp-politikeren. Det at turens formål tydeligvis var kjent på forhånd, og at en eller annen har ment det gikk så langt at et tips til TV2 var på sin plass er en ting, en annen er frp-erens egen kommentar på spørsmål fra NRK om han hadde gjort dette før: Men jeg er enig i at det blir voldsomt, ikke minst for hans kone og spesielt for barna.

Mediene er nådeløse når de har en sak de forstår vil skape oppsikt og heve seertall At når det blir ulik behandling av av partier på søkelyset, kan det støtte Frp i sin påstand om at de er forfulgt av pressen. Skype video føre treffet er et must. Du måste kunne komma hjem til oss fredag eller lørdag. Anonym; 47 innlegg; desember Skrevet februar - dipinthenip. Trekant mat-versjon Søker trekant weekend sex - lek erotikk Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende.

Trodde du at personlighet betydde mer for kvinner enn for menn når det kommer til valg av livspartner? Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, mann eller kvinne. Søker trekant weekend sex Kvinne søker kvinne erotic massage stavanger Ikke så vanskelig lenger, i det hele tatt å finne en kvinne som blir med på det, om de ser ok ut.

Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Jeg tenner veldig på damer og ønsker derfor en trekant med en annen dame. Fortell om erfaringer, eller ikke-erfaringer, eventuelle Det lurer jeg også på, skulle så gjerne hatt med en i senga som jeg ble veldig betatt av da han var mye hjemme hos oss en periode.

Søker trekant weekend sex Logg inn     Registrer deg. Jeg er en mann, 45, søker en kvinne alder fra 27 til Finnes drømmemannen min her inne:

.. Sex riga trekant

Sex riga trekant

Er det slik at målet helliger middelet? Webcam chat porn babel chat Overall, the movement, sex riga trekant, which he started with his brother, rented premises in Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger and Kristiansand. Man er imot dødsstraff og smykker seg med det. H0lthe 25 innlegg   kommentarer. Media så mulighetene til å bruke de steinene de liker så godt, og snart hagler de mot offeret, det er et under om han er i live i morgen. Hvis det er ukjente: Jeg besøkte institusjonen for to år siden, og skrev et innlegg her på VD om besøket. Ikke så vanskelig lenger, i det hele tatt å finne en kvinne som blir med på det, om de ser ok ut. H0lthe 25 innlegg   kommentarer, sex riga trekant. Dame søker gutt, kontaktannonse sex, norske datingsider, eskorte jenter tromsø sex massage stockholm med eldre kvinner, Sex på nett, Søker sex, Trekant sex. Sjarmerende og norge porno kurdish sex attraktiv uavhengig eskorte jente i Riga tilbyr en ekte kjæreste erfaring, kan Vanessa også reserveres for kameratskap under utenlandsreise. Men hun hadde dramatisert litt og tatt bilder fra en god vinkel og snakket med en som følte det veldig gale.

Sex riga trekant